Opvangen/asielen in uw buurt : Zwerfkattenbeleidkaart

06 feb Opvangen/asielen in uw buurt : Zwerfkattenbeleidkaart

Met deze kaart proberen we een efficiƫnte doorverwijzing te voorzien voor mensen die een katje vinden. Door makkelijk bereikbaar te zijn en gemeentes met een mooi zwerfkattenbeleid ook hun steentje te laten bijdragen, hopen we overlast te verlichten bij de asielen en nog meer katjes te kunnen redden.

Klik op deze link : www.zwerfkattenkaart.be.

Kent u nog andere organisaties bij u in de buurt die ook graag op deze kaart zouden worden vermeld, stuur deze site door naar hun, of neem contact met hen op via het contact formulier.
Disclaimer: Voor de gegevens op deze kaart moeten ze zich baseren op de gegevens die de organisaties en gemeentes hen doorgeven. Indien u fouten vindt, gelieve hen dit te laten weten via het contactformulier.

De zwerfkattenkaart is een project van Tuin van Bastet VZW