Persoonlijke gegevens

16 jan Persoonlijke gegevens

Vanaf de start van de website is beslist om geen persoonlijke gegevens van de mensen die hun kat aanmelden openbaar te zetten. Of het nu gaat om een gevonden kat of een vermiste kat, wij plaatsen enkel onze eigen mail vermistekatten.be@gmail.com zichtbaar en geen telefoonnummer, mail of huisnummer van de persoon in kwestie.

Wanneer een gevonden kat via een asiel of opvang aangemeld wordt, worden de gegevens van het erkende asiel/opvang wel vermeldt. Dit houdt in; naam, adres, mail en telefoonnummer van het asiel waar het dier verblijft.

Vanaf mei 2018 treedt de gdpr wetgeving in voege. Dat wil zeggen dat wij uw persoonlijke gegevens nog minder openbaar zetten en ook niet zo maar aan derden doorgeven. Wij vragen steeds om vergelijkbare foto’s. Is de kat thuis, dan worden uw gegevens verwijderd, ook uit onze databank. Wij gebruiken enkel uw gegevens om te mailen en soms telefonisch contact op te nemen.

Mocht u hier omtrent vragen hebben aarzel dan niet om ons te contacteren.