GK6649 overleden gevonden op 23/01/2023 te Gent Oost-Vlaanderen

24 jan GK6649 overleden gevonden op 23/01/2023 te Gent Oost-Vlaanderen

Datum gevonden: 23/01/2023
Straat: alfonsbraeckmanlaan
Gemeente: Gent
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geslacht: Geen idee
Aanvullende kenmerken: Deze ochtend kreeg het jammere nieuws dat er een zwart/witte kat was aangereden op het kruispunt Alfonsbraeckmanlaan met de Ledestraat. Aanvankelijk dachten we dat het mijn kat was, maar mijne kat zit veilig en wel bij zijn company. Iemand enig idee van wie deze kat is, zodat hij/zij een waardig afscheid kan krijgen door zijn gezin? De kat is gecontroleerd geweest op een chip maar deze is helaas niet aanwezig.
Waar verblijft het katje momenteel? Bij mij binnen
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com