GK6643 gevonden op 17/01/2023 te Lommel Limburg

20 jan GK6643 gevonden op 17/01/2023 te Lommel Limburg

Datum gevonden: 17/01/2023
Straat: Centerparcs De Vossemeren
Gemeente: Lommel
Provincie: Limburg
Geslacht: Geen idee
Aanvullende kenmerken: Dit schildpadkatje loopt in Centerparcs De Vossemeren, in Lommel (Provincie Limburg, België, op een boogscheut van de grens met Nederland). Het is een mooi schildpad / tricolor katje met een bleek neusje. Het komt na zonsondergang al drie avonden na elkaar op bezoek op het terras van mijn vakantiehuisje. Het heeft honger. Ik heb de indruk dat het katje een baasje had, want het is sociaal en zachtaardig en het durft tot op een meter afstand te komen als ik er buiten bij ga. Het kromt lief het rugje tegen de struiken en kneedt met de voorpootjes. Helaas zit mijn verblijf er weldra op en kon ik geen betere foto’s nemen. Ik weet niet of het een katertje of kattinnetje is en of het gechipt is. Het draagt geen halsbandje. Het katje vertoont zich na zonsondergang in zone 6 van Centerparcs De Vossemeren, noordkant van het vakantiepark, aan de huisjes nabij het meer en de lange houten voetgangersbrug. Mist iemand uit de buurt van Lommel, Pelt,..  of Luyksgestel, Bergeijk (Nederland)… deze lieve schat of is dit katje recent of in het verleden ontsnapt uit een vakantiehuisje in Centerparcs? De mogelijkheid bestaat dat de eigenaar van het katje van België, Nederland of zelfs Duitsland is, gezien mensen hier hun vakantie komen doorbrengen.
Waar verblijft het katje momenteel? Buiten
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com