GK6527 gevonden op 20/11/2022 te Schellebelle Oost-Vlaanderen

20 nov GK6527 gevonden op 20/11/2022 te Schellebelle Oost-Vlaanderen

Datum gevonden: 20/11/2022
Straat: Hekkergemstraat
Gemeente: Schellebelle
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geslacht: Kattin
Aanvullende kenmerken: Vanavond werd een volwassen wit met grijs tabby vrouwelijke kat aangeboden op onze spoeddienst, binnengebracht door iemand die hem terugvond op volgend adres: Hekkergemstraat 9260 Schellebelle. Het katje werd levend aangeboden, maar is jammer genoeg overleden tijdens de hospitalisatie. Het katje is niet gechipt en bevindt zich nog bij de Kliniek Kleine Huisdieren, Faculteit Diergeneeskunde te Merelbeke.
Waar verblijft het katje momenteel? Dierenarts
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com