GK6524 gevonden op 14/10/2022 te Linden Vlaams-Brabant

19 nov GK6524 gevonden op 14/10/2022 te Linden Vlaams-Brabant

Datum gevonden: 14/10/2022
Straat: Koetsiersweg
Gemeente: Linden
Provincie: Vlaams-Brabant
Geslacht: Geen idee
Aanvullende kenmerken: Poes duikt na 10 jaar opnieuw op. Deze poes zit nu een maand in mijn tuin in de Koetsiersweg in Linden, Lubbeek. Op zich ziet ze er gezond uit maar ze heeft wel honger en komt eten wanneer ik brokjes leg. Het is een heel schuwe kat. Het bizarre is dat deze poes één van de kittens was van mijn eigen kat. De (in totaal) 3 kittens verdwenen exact 10 jaar geleden plots uit mijn tuin en de moederkat hebben wij daarna geadopteerd. Op de foto zie je links de kat deze week en rechts een foto van 2012. Daarnaast nog enkele andere foto’s. De vlekken komen volledig overeen dus 99.99% zeker dezelfde poes. Wie herkent deze poes? Ik ga proberen om de chip te laten scannen als ik haar vertrouwen kan winnen.
Waar verblijft het katje momenteel? Buiten
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee, ik ga nog
Mail: vermistekatten.be@gmail.com