GK6413 gevonden op 26/09/2022 te Antwerpen

27 sep GK6413 gevonden op 26/09/2022 te Antwerpen

Datum gevonden: 26/09/2022 (al eerder deze en vorige week opgemerkt op balkon) 
Straat : Van Schoonhovenstraat
Plaats : 2060 Antwerpen
provincie Antwerpen
Geslacht : kattin (redelijk zeker)
Aanvullende kenmerken: – kattin, lijkt me niet ouder dan een jaar te zijn. Geen raskat  – uiterlijk : voornamelijk wit met grote stukken gestreept grijs/bruinig. met een opvallend grote, donkerder vlek langs rechterflank ter hoogte van schouderbladen.  – Nog niet naar dierenarts geweest. Zal morgen gecontroleerd worden op chip door een kennis met dergelijk apparaat. – Reeds gepost op sociale media met volgende foto’s. Morgen in daglicht kan ik eventueel wat duidelijker foto’s voorzien indien gewenst. Het was nu niet zo gemakkelijk meer door gebrek aan licht. 
Waar verblijft het katje momenteel? Binnen
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ik ga nog
Mail: vermistekatten.be@gmail.com