GK6201 gevonden op 09/06/2022 te Vilvoorde Vlaams-Brabant

22 jun GK6201 gevonden op 09/06/2022 te Vilvoorde Vlaams-Brabant

Datum gevonden: 09/06/2022
Straat: Lenterik
Gemeente: Vilvoorde
Provincie: Vlaams-Brabant
Geslacht: Kattin
Aanvullende kenmerken: Sinds 9/6/22 is er een katje dat van onder ons terras af en toe naar het bos loopt. Het is een zeer schuchter katje, het lijkt uitgehongerd. Vandaag is het voor de eerste keer blijven zitten toen ik eten kwam brengen en mocht ik het zelfs aaien. Ik heb al eens rondvraag gedaan in de straat maar voorlopig is het katje van niemand. Ik heb geen idee wat ik nu best doe. Voorlopig is het niet mogelijk het katje op te pakken om eventueel naar de dierenarts te gaan,
Waar verblijft het katje momenteel? Buiten
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com