GK5937 gevonden op 07/01/2022 te Hasselt Limburg

11 jan GK5937 gevonden op 07/01/2022 te Hasselt Limburg

Datum gevonden: 7/1/22
Straat: Frans Tempelsstraat
Gemeente: Hasselt
Provincie: Limburg
Geslacht: Geen idee
Aanvullende kenmerken: De kat is bijna volledig wit, met enkele zwarte vlekken: rechteroog, linker schouder, linker achterpoot, rechts aan de staart en de volledige staart. Ook zijn/haar neus heeft een zwart vlekje. Ik zie geen knipje in het oor, geen bandje en voel niet meteen ergens een chip zitten. Klaagt voor aandacht en eten, maar ziet er over het algemeen gezond uit. Makkelijk te benaderen als mijn eigen kat niet in de buurt is. Blijft rondhangen in de buurt en komt regelmatig op mijn terras zitten, dus als hij/zij van iemand is, zeer makkelijk te vangen.
Waar verblijft het katje momenteel? Buiten
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com