GK5935 gevonden op 06/01/2022 te Viersel Antwerpen

10 jan GK5935 gevonden op 06/01/2022 te Viersel Antwerpen

Datum gevonden: 6/1/22
Straat: Veerstraat
Gemeente: Viersel
Provincie: Antwerpen
Geslacht: Kater
Aanvullende kenmerken: Ik heb op 6/1/22 in de Veerstraat te Viersel, provincie Antwerpen een kater gevonden. Het gaat om  een jonge intacte kater, super lief zonder chip. Hij spint heel de tijd! Hij is waarschijnlijk heel recent aangereden want zijn staart is volledig gebroken dus zal geamputeerd moeten worden. Hij is gevonden bij mensen in de tuin. Mensen hadden hem eerder al gespot bij het natuurgebied VIERSELS gebroekt. Hij kwam om eten vragen en wou graag binnenkomen. Momenteel wordt hij opgevangen door little jungle (katten opvang te zolen) waar er goed voor hem gezorgd wordt. Morgen krijgt hij zijn eerste vaccinatie. Hij wordt ook behandeld met antibiotica en ontstekingsremmers, zodra de ontsteking op zijn staart weg is zal deze geamputeerd moeten worden. Het is een echte lieverd en liet zich meteen aaien en pakken, het is heel duidelijk dat het een huiskat is! Hopelijk vinden we via deze weg zijn baasje nog terug!
Waar verblijft het katje momenteel? Asiel of opvang
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com