GK5636 gevonden op 29/07/2021 te Schilde Antwerpen

29 jul GK5636 gevonden op 29/07/2021 te Schilde Antwerpen

Datum gevonden: 29/07/2021
Straat: Kempischeveldweg
Gemeente: Schilde
Provincie: Antwerpen
Geslacht: Kattin
Aanvullende kenmerken: Deze zwarte kattin liep al een tijdje schichtig rond in de buurt. De laatste dagen ging ze niet meer weg uit de tuin en bleef ook ‘s nachts miauwen. Bij rondvraag in de buurt was ze niet gekend. Ze droeg een roos bandje met gesp met de naam “Xena” op. Op het bandje was geen telefoonnr vermeld. Dit katje is een gesteriliseerde kattin, doch is niet gechipt. Ze heeft wel wat knipjes in haar linkse en rechtse oor. Ze is vandaag naar DA gegaan met hoge koorts en niesziekte. Haar tandjes zullen binnenkort ook getrokken moeten worden. 
Waar verblijft het katje momenteel? Asiel of opvang
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com