GK5214 gevonden op 20/12/2020 te Borgerhout Antwerpen

20 jan GK5214 gevonden op 20/12/2020 te Borgerhout Antwerpen

extra foto

Datum gevonden: 20/12/2020
Straat: Karel Geertsstraat
Gemeente: borgerhout
Provincie: Antwerpen
Geslacht: Kater
Aanvullende kenmerken: Sinds een maand komen er 2 katten bij mij eten op de dorpel. Heb nu juist onlangs eindelijk foto kunnen nemen. De tweede kat heeft tussen de ogen een duidelijke witte streep, witte poten , slabber en buik .Rug en staart zwart ,als er licht op zit iets tijgerachtige rug. Fijn gezicht, wat groter van gestalte. Daar het al een tijdje bij mij komt eten ziet het er goed uit, hun pels blinkt. Is wel wat afstandelijk, kan ze niet aaien, wat bang. Is een gecastreerd katertje, niet gechipt. Ondertussen zit het in een opvang
Waar verblijft het katje momenteel? Opvang
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com