GK5188 gevonden op 08/01/2021 te Antwerpen

09 jan GK5188 gevonden op 08/01/2021 te Antwerpen

Datum gevonden: 08/01/2021
Straat: Jan Van Rijswijcklaan
Gemeente: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Geslacht: Kater
Aanvullende kenmerken: Katje gevonden aan Antwerp Expo. Zat er volgens personeel al een tijdje, maar kreeg er enkel water. Omdat het ’s nachts zou gaan vriezen, ben ik later op de avond teruggekeerd om hem op te halen. Hij verblijft nu in Merksem (op appartement). We zijn er mee naar de dierenarts geweest. Het is een gecastreerde kater van ongeveer 2 a 3 jaar oud. Jammer genoeg zonder chip. Hij is heel erg aanhankelijk. Volgens personeel kwam hij kopjes geven aan alle rokers en was hij een allemansvriend. Hij springt omhoog voor kopjes, dabt ook heel erg en spint.
Waar verblijft het katje momenteel? Bij mij binnen
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com