GK5071 gevonden op 06/11/2020 te Hooglede West-Vlaanderen

15 nov GK5071 gevonden op 06/11/2020 te Hooglede West-Vlaanderen

Datum gevonden: 06/11/20
Straat: Yokkerstraat
Gemeente: Hooglede
Provincie: West-Vlaanderen
Geslacht: Geen idee
Aanvullende kenmerken: We vonden deze kat een kleine twee weken geleden. Ze heeft halflang haar met een heel mooie pluizige staart. Ze is hoofdzakelijk grijs/bruinachtig met zwarte vlekken/strepen. Momenteel verblijft ze in onze tuin. Ze is best wel schuw en bang, maar ze is waarschijnlijk wel mensen gewoon. Ondertussen is het ons gelukt om haar vertrouwen wat te winnen en zijn we naar de dierenarts geweest en het katje heeft helaas geen chip
Waar verblijft het katje momenteel? Buiten
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com