GK5011 gevonden op 14/10/2020 te Wambeek Vlaams-Brabant

16 okt GK5011 gevonden op 14/10/2020 te Wambeek Vlaams-Brabant

Datum gevonden: 14/10/2020
Straat: Dronkenborrestraat
Gemeente: Wambeek
Provincie: Vlaams-Brabant
Geslacht: kattin
Aanvullende kenmerken: Lieve sociale kat. Langharig maar de vacht zit helemaal vol klitten

Update 22/10/2020 : Ik wou even laten weten dat het gevonden katje ingeslapen is. De dierenarts heeft het onderzocht, gaf antibiotica voor de niesziekte, het was een hele oude poes, geen  tanden  meer, erg verwaarloosd en uitgedroogd. Het haar zat tot op de huid in klitten. Mijn werkgever heeft nog haar best gedaan in de hoop dat het ging goedkomen maar het ging steeds slechter en kon het niet meer aanzien . Het bewoog niet meer, wou niet meer eten of drinken, vandaar haar beslissing. Het katje werd gedumpt Jammer genoeg net buiten de camera.

Waar verblijft het katje momenteel? Andere
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com