GK5006 gevonden op 12/10/2020 te Erondegem Oost-Vlaanderen

12 okt GK5006 gevonden op 12/10/2020 te Erondegem Oost-Vlaanderen

Datum gevonden: 12/10/2020
Straat: Hoogstraat
Gemeente: 9420 Erondegem
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geslacht: Kater
Aanvullende kenmerken: We hebben dit poesje deze avond aan onze achterdeur gevonden. Is niet schuw en heeft eten gekregen. We hebben ze voorlopig in een bench geplaatst. We vermoeden wel dat ze gewond is aan een pootje want ze mankt. Ze is ook vrij mager en vuil dus we hebben het vermoeden dat ze (of hij) al een tijdje op de dool is. Bedankt!

UPDATE 13/10: We zijn met poes naar dierenarts geweest. Het is een katertje hij had een bandje rond zijn hals en is ooit blijkbaar gecastreerd .Hij heeft geen chip. Volgens de dierenarts is hij ook al zeker 15 jaar oud. Hij heeft antibiotica gekregen (voor ge├»nfecteerde neus en keel ) die twee weken werkzaam is en heeft iets gekregen om te ontwormen. Morgen zorgen we ervoor dat eventuele vlooien ook verdwijnen en wassen we hem eens. Hij heeft geen verwondingen maar is erg verzwakt en heeft weinig spieren. Heeft waarschijnlijk opgesloten gezeten of zo. Nu vooral rusten en herstellen….hij kruipt al op onze schoot en begint zich ook al wat te wassen🥰

Waar verblijft het katje momenteel? Bij mij binnen
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja

Mail: vermistekatten.be@gmail.com


Waar verblijft het katje momenteel? Bij mij binnen
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com