GK4935 gevonden op 04/09/2020 te Gent Oost-Vlaanderen

14 sep GK4935 gevonden op 04/09/2020 te Gent Oost-Vlaanderen

Datum gevonden: 04/09/2020
Straat: Brugsesteenweg
Gemeente: Gent
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geslacht: Kater
Aanvullende kenmerken: overwegend witte poes met rosse vlekken in het gezicht en op de rug. Kenmerkend zijn de zandbruine ogen met donkere oogcontour en het fluffy lang haar. Ze is sociaal van aard. Is naar de veearts geweest voor nazicht identificatie via chip. Niet gechipt. Tussentijds gecastreerd, gechipt en gevaccineerd op donderdag 10/09. Poes dient dringend afgehaald te worden door eigenaar. Indien geen reactie eerstdaags, wordt de poes aangeboden voor adoptie. Verblijfadres in pleeggezin omgeving Geraardsbergen
Waar verblijft het katje momenteel? Bij mij binnen
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com