GK4925 gevonden op 08/09/2020 te Ekeren Antwerpen

08 sep GK4925 gevonden op 08/09/2020 te Ekeren Antwerpen

Datum gevonden: 08/09/2020
Straat: Pastorijveld
Gemeente: Ekeren
Provincie: Antwerpen
Geslacht: Kater
Aanvullende kenmerken: Heel bang. Eet veel en heel snel. Niet gecastreerd. De kat hebben we ongeveer 1 jaar geleden gevonden doordat ze het eten in de garage op at van onze kat. Ze was heel schuw in het begin, ze liep weg van ons als ze ons zag, maar na een halfjaar begon ze ons meer te vertrouwen omdat we haar eten gaven, ze eet heel snel en ook heel veel. Nu is het al een lange periode dat ze niet meer weggaat van onze garage en ze er altijd heel zielig zit en ligt/slaapt. Ook als we haar aaien wordt ze wild en springt ze van vreugde ze wil constant geaaid worden. Ze miauwt altijd als ze ons ziet ze wil eten of geaaid worden. De buren zien de kat ook soms maar niemand weet van wie de kat is. Ze heeft momenteel al enkele weken ook een wond die niet verzorgd is. We zijn soms wel bang van haar omdat ze zelf ook angstig is en soms rare geluiden maakt.
Waar verblijft het katje momenteel? thuis, asiel, buiten…: Buiten
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com