GK4892 gevonden op 21/08/2020 te Antwerpen

23 aug GK4892 gevonden op 21/08/2020 te Antwerpen

extra foto

Datum gevonden: 21/08/2020
Straat: Korte Ypermanstraat
Gemeente: 2060 Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Geslacht: Kattin
Aanvullende kenmerken: Het is een tricolore kattin, met een ros klein plekje op haar kopje. Nog jong, maar geen puber meer, Geen tekenen van zwangerschap. We hebben ze deze namiddag door een vrijwilligster laten chipchecken. Ze heeft geen chip. Ze ziet er goed verzorgd uit. Ze hangt de hele tijd rond in onze tuin en probeert binnen te komen. Ze miauwt veel en hard. Ze is duidelijk gewoon aan mensen, want ze vraagt aandacht en je kan ze makkelijk aaien.
Waar verblijft het katje momenteel? Buiten
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com