GK4740 gevonden op 22/06/2020 te Herent Vlaams-Brabant

26 jun GK4740 gevonden op 22/06/2020 te Herent Vlaams-Brabant

Datum gevonden: 22/6/2020
Straat: Bijlokstraat
Gemeente: 3020 Herent
Provincie: Vlaams-Brabant
Geslacht: Kattin
Aanvullende kenmerken: Kat zwierf al minstens 10 dagen rond in de tuin ter hoogte van Bijlokstraat. Is mager. Niet gechipt. Volgens dierenarts gesteriliseerd. Leeftijd onbekend maar ze ontbreekt een paar tandjes. Kat leeft momenteel bij mij binnen…Kat is niet mensenschuw doch angstig.Ik plaatste reeds een bericht + foto’s op facebook ” gevonden katten in Vlaams-Brabant. Deze foto’s zijn beter en werden bij de dierenarts genomen. Politie Herent deed geen moeite om mijn oproep noch mijn email te beantwoorden.
Waar verblijft het katje momenteel? Bij mij binnen
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com