GK4734 gevonden op 23/06/2020 te Gent Oost-Vlaanderen

23 jun GK4734 gevonden op 23/06/2020 te Gent Oost-Vlaanderen

Datum gevonden: 23/06/2020
Straat: Sint-Martensstraat
Gemeente: Gent
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geslacht: Geen idee
Aanvullende kenmerken: Zwart-witte kat, geen halsband, waarschijnlijk een kattin. Ik weet niet of ze verdwaald is of dat ze van iemand was, maar ze ziet er een beetje mager uit. Ik probeerde haar te vangen, maar ze liet me niet in de buurt komen. Ik zag haar voor het eerst op 20 juni en opnieuw op 23 juni.

Black and white cat, no collar, probably a female. I don’t know if she’s lost or if she belonged to anyone but she looks a bit skinny. I tried to catch her but she wouldn’t let me come close. I saw her for the first time the 20th of june and again on the 23rd.

Waar verblijft het katje momenteel? Buiten
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com