GK4677 gevonden op 15/04/2020 te Lommel, Limburg

17 mei GK4677 gevonden op 15/04/2020 te Lommel, Limburg

Datum gevonden: 15/04/2020
Straat: Overmaaipark 
Gemeente: Lommel
Provincie: Limburg
Geslacht: geen idee
Aanvullende kenmerken: Sinds april loopt hier een zwarte langharige kat rond. In de 1é instantie nogal bang maar nu kan ik het aaien en zelfs op schoot nemen om de teken te verwijderen.Dat zegt mij dat deze tam genoeg is en dus misschien nog ergens een personeel heeft. Vandaar dat ik deze op jullie website zou willen plaatsen als gevonden. Ik heb ook al contact gehad met het asiel hier wat betreft het zwerfkatten project. Deze heeft een heel klein knipje in zijn rechteroor wat een kenmerk zou kunnen zijn.
Waar verblijft het katje momenteel? buiten
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com