GK4676 gevonden op 05/05/2020 te Gent Oost-Vlaanderen

17 mei GK4676 gevonden op 05/05/2020 te Gent Oost-Vlaanderen

Datum gevonden: 05/05/2020
Straat: Goudvinkstraat
Gemeente: Gent
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geslacht: Kater
Aanvullende kenmerken: Sinds anderhalve week loopt er een mooie grijze kater (type Kartuizer) rond in de buurt van de Goudvinkstraat. Hij is niet gechipt; een buur is er mee naar de dierenarts geweest maar kan de kat zelf niet houden omdat hij al een kattin heeft die deze kat niet aanvaardt. Hij lijkt duidelijk het gezelschap van andere katten op te zoeken en niemand kent hem. Toen ik deze namiddag meer foto’s wou gaan nemen op vraag van verschillende mensen liet de buurman van mijn mama me weten dat hij de kater deze voormiddag naar het dierenasiel Gent heeft gebracht.
Waar verblijft het katje momenteel? asiel
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com