GK4670 overleden gevonden op 15/05/2020 te Paal- Beringen, Limburg

15 mei GK4670 overleden gevonden op 15/05/2020 te Paal- Beringen, Limburg

Datum gevonden: 15/05/2020
Straat: Kloosterstraat
Gemeente: Paal- Beringen.
Provincie: Limburg
Geslacht: Geen idee
Aanvullende kenmerken: Overleden kat langs de kant van de weg ter hoogte van de kloosterstraat 40 in Paal- Beringen. Ik ben met het katje naar de dierenarts geweest en jammer genoeg geen chip te vinden. Het katje is daar nu, moest de eigenaar opdagen kan ze voor maandag nog het katje gaan halen bij dierenarts Annick Luts. Rust zacht poesje… Ben ook in de geburen rond gaan vragen maar heb nog geen eigenaar gevonden
Waar verblijft het katje momenteel? Dierenarts
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com