GK4667 gevonden op 12/05/2020 te Ninove Oost-Vlaanderen

14 mei GK4667 gevonden op 12/05/2020 te Ninove Oost-Vlaanderen

Datum gevonden: 12 mei
Straat: Brakelsesteenweg
Gemeente: Ninove
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geslacht: Geen idee
Aanvullende kenmerken: Het is een witte kat die waggelt bij het lopen en het snuitje is wat gehandicapt (waarschijnlijk al hele leven zo) de kat heeft een ongeluk voor gehad (mondje lag open en arm en buik) heel aanhankelijk en volgt altijd als je 1x geaaid hebt. Daarom weet ik bijna zeker dat het een baasje moet hebben! Hopelijk zien de baasje(s) dit bericht en hebben ze hem snel terug (als het baasje niet word gevonden of de kat heeft geen is het geen probleem voor ons om de kat te houden.
Waar verblijft het katje momenteel? Bij mij binnen
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ik ga nog
Mail: vermistekatten.be@gmail.com