GK4581 gevonden op 20/03/2020 te Boekhoute Oost-Vlaanderen

23 mrt GK4581 gevonden op 20/03/2020 te Boekhoute Oost-Vlaanderen

Datum gevonden: 20-03-2020
Straat: Wildestraat
Gemeente: Boekhoute
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geslacht: Geen idee
Aanvullende kenmerken: Gevonden te Wildestraat, 9961 Boekhoute. Sinds paar dagen komt hij/zij elke dag aan huis bij ons. Vooral ’s avonds maar nu ook overdag. Was uitgehongerd. Veel eten en drinken gegeven. Is niet schuw. Durft naar binnen komen. Is vriendjes aan het worden met mijn Kat Minouche. Nog niet naar dierenarts geweest door corona crisis. Durf ook politie niet bellen voor chip uit te lezen. Die hebben het wel druk genoeg nu denk ik.
Waar verblijft het katje momenteel? Buiten
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com