GK4579 overleden gevonden op 20/03/2020 te Kinrooi, Limburg

20 mrt GK4579 overleden gevonden op 20/03/2020 te Kinrooi, Limburg

Datum gevonden: 20/03/2020
Straat: kinrooiersteenweg
Gemeente: Kinrooi
Provincie: Limburg
Geslacht: Geen idee
Aanvullende kenmerken: Om 7 uur vanmorgen is deze Kat aangereden,leek overleden. bestuurder is doorgereden.Ik heb deze foto gemaakt. Iemand is gestopt om de kat naar een dierenarts te brengen. Ik moest zelf uiteindelijk door naar mijn werk dus weet niet hoe het afgelopen is.  Het katje leek nog wat te ademen maar helemaal zeker wisten we het niet. Het lag midden op de weg dus we hebben het in het gras gelegd, toen dachten we iets van beweging te zien maar ook dat was zo vaag.
Die mevrouw (inderdaad onbekend voor mij) ging ermee naar een dierenarts of opvang(villa vagebond/felix project ) om het te laten nakijken of het echt overleden was . Op dat moment kwam ook een buurtbewoner naar buiten om te helpen, toen ben ik naar mijn werk gegaan.
Dit was op de kinrooiersteenweg net voordat die over gaat in de neeroetersesteenweg. (richting kinrooi)
Waar verblijft het katje momenteel? Andere
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com