GK4377 gevonden op 16/10/2019 te Leefdaal Vlaams-Brabant

01 dec GK4377 gevonden op 16/10/2019 te Leefdaal Vlaams-Brabant

Datum gevonden: 16/10/2019
Straat: Hammeveld
Gemeente: Leefdaal
Provincie: Vlaams-Brabant
Geslacht: Kater
Aanvullende kenmerken: Deze jongen kwam al mankend bij mij thuis aangelopen. Na een week kon ik hem aaien en ben ik er meteen mee naar de dierenarts geweest. Hij was niet gechipt, had vreselijke oormijt en een oude breuk aan achterpoot. Dierenarts heeft hem gecastreerd, gechipt en behandeld voor oormijt en hij verblijft nu bij mij, maar hij kan niet overweg met mijn twee katten. Ze vechten de hele tijd. Ik weet niet wat ik ermee moet doen. De oude breuk zou geopereerd moeten worden. Hij is erg lief maar weet niet hoe hij moet spelen dus begint meteen te bijten en krabben.
Waar verblijft het katje momenteel? Bij mij binnen
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com