Boebela uit Hemiksem is terecht !

01 dec Boebela uit Hemiksem is terecht !

Update 01/12/2019 : We hebben Boebela (vermist 06/11/2019) vandaag teruggevonden !!! 😊😊😊 We werden gebeld vandaag door een verdere buurman. Een buurvrouw had vermoedelijk Boebela gezien voor het raam op de eerste verdieping van een renovatie in de Arendweg. 23 dagen daar ingesloten. Mager maar gezond terug thuis 😊. Een zalige dag…. Alle mensen, DANKJEWEL om te delen, anderen aan te spreken, helpen te zoeken, voor de bemoedigende berichten, mee te duimen …. de winkels en restaurants waar we mochten flyeren, … Bedankt aan de buurvrouw die hem zag en om Alex te verwittigen en aan Alex dat we in je woning mochten rondkijken! 🙏 We zijn zoooooo blij en gelukkig met onze Boeb terug in huis! 🥰 Dankjewel voor jullie hulp 🙏 Niet opgeven is inderdaad de boodschap! 😊