GK4375 gevonden op 25/11/2019 te Kemzeke Oost-Vlaanderen

28 nov GK4375 gevonden op 25/11/2019 te Kemzeke Oost-Vlaanderen

Datum gevonden: 25/11/2019
Straat: Heerbaan
Gemeente: Kemzeke
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geslacht: Geen idee
Aanvullende kenmerken: Tijdens een wandeling langs Heerbaan kwam deze jonge kat vantussen de velden bij ons lopen. Ondanks dat we hem/haar niet aantrokken (onze hond zeker niet), is hij/zij ons gevolgd tot in de Kemzekestraat. Hij/zij is verzorgd en zoekt spontaan onze affectie op, waardoor we denken dat het geen zwerfkatje is. We hebben hem/haar haar enkele dagen de kans gegeven om de weg naar huis te vinden, maar ze blijft rond ons huis hangen.
Waar verblijft het katje momenteel? Buiten
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com