GK4317 gevonden op 30/10/2019 te Berchem Antwerpen

10 nov GK4317 gevonden op 30/10/2019 te Berchem Antwerpen

Datum gevonden: 30/10/2109
Straat: Frans Birontlaan
Gemeente: Berchem
Provincie: Antwerpen
Geslacht: geen idee
Aanvullende kenmerken: Eerste maal gezien rond 30 oktober. De kat lijkt niet echt ondervoed, en is aanhankelijk. Haar vacht is wel dof naar mijn mening. We zijn vandaag naar de dierenarts geweest. De kat is niet gechipt. Een echt onderzoek is niet kunnen doorgaan daar de kat te wild werd. Ik heb ze nu thuis opgevangen, ik geef het een kans daar ik niet weet of het een buitenhuis dan wel binnenhuis kat is. Even afwachten of ze hier kan aarden Voorlopig zit ze rustig in een hoekje, ik heb ze helemaal geïnstalleerd ook.
Waar verblijft het katje momenteel? Bij mij binnen
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com