GK4208 gevonden op 08/10/2019 te Koekelare West-Vlaanderen

08 okt GK4208 gevonden op 08/10/2019 te Koekelare West-Vlaanderen

Datum gevonden: 08/10/2019
Straat: Westmeetstraat
Gemeente: Koekelare
Provincie: West-Vlaanderen
Geslacht: Geen idee
Aanvullende kenmerken: Er werd een zwarte kat aangereden in de Westmeetstraat in Koekelare. Helaas heeft het de slag niet overleefd. De wagen voor mij is door gereden. Ik heb de kat aan de kant gelegd. Ondanks dat het katje er niet meer is hoop ik toch dat zijn/haar baasje het zo een plaats kan geven i.p.v. in het ongewisse te moeten blijven zitten. De foto is niet mooi. Het zag er geen straatkat uit. Droeg geen bandje dat ik heb gezien.
Waar verblijft het katje momenteel? Buiten
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com