Coco vermist sinds 10/10/2019 te Oostende West-Vlaanderen

10 okt Coco vermist sinds 10/10/2019 te Oostende West-Vlaanderen

Naam kat: COCO
Datum vermist: 10 oktober
Plaats verdwijning: Molenaarsstraat,
Woonplaats: Oostende
Provincie: West-Vlaanderen
Geslacht: Kattin
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Geboortedatum Kat: 28/06/2016
Chip: Ja
Aanvullende kenmerken: Mijn kattin Coco is vermist en ik zou haar heel graag weer terug willen vinden. Als je haar naam Coco roept dan reageert ze erop. Ze is heel bang van auto’s en verstopt haar dan ook in de motorkap van een auto. Ze heeft 2 grijsbruine plekken rond haar blauwe ogen. Haar vacht is wit met donker bruine plekken op haar rug en het uiteinde van haar staart is grijsachtig zwart. Ze is vermist sinds donderdag 10 oktober te Oostende, Molenaarsstraat. Willen jullie dit alsjeblieft zoveel mogelijk delen zodat Coco weer terug kan naar haar huisje? Haar bezorgde baasjes wachten op haar en we missen haar heel erg…
Mail: vermistekatten.be@gmail.com