GK4115 overleden gevonden op 08/09/2019 te Ertvelde Oost-Vlaanderen

09 sep GK4115 overleden gevonden op 08/09/2019 te Ertvelde Oost-Vlaanderen

Datum gevonden: 08/09/2019
Straat: R4
Gemeente: Ertvelde
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geslacht: Geen idee
Aanvullende kenmerken: Deze namiddag rond 15 u heb zag ik op de pechstrook van de R4 rond Gent halverwege tussen de verkeerslichten van Kluizen en Ertvelde in de richting van Zelzate een aangereden poes liggen. Helaas was deze al eventjes overleden. Ik heb het diertje meegenomen en gecontroleerd op een chip, maar jammergenoeg was het niet gechipt. Ik hoop toch de eventuele eigenaars het slechte nieuws te kunnen brengen. Het gaat over een volledig zwarte poes, groot en slank met een lange staart. Ondertussen heb ik het katje een laatste rustplaats moeten geven.
Waar verblijft het katje momenteel? Andere
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com