GK3946 gevonden op 09/07/2019 te Gent Oost-Vlaanderen

16 jul GK3946 gevonden op 09/07/2019 te Gent Oost-Vlaanderen

Datum gevonden: 09/07/2019
Straat: /
Gemeente: Gent
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geslacht: Kattin
Aanvullende kenmerken: Kat binnengebracht op de faculteit diergeneeskunde op 9/7 door de politie. Regio Gent, maar waar precies ze is opgehaald is niet meer geweten. De poes is zeer aanhankelijk en lief. Ze heeft een witte plek op haar neus en heeft een mooie licht oranje kleur tussen de grijze vlekjes. Ze heeft een bruingrijs stipje boven haar linker oog en grote spitse oren.  Ze is niet gechipt. Ligt momenteel op onze hospitalisatie afdeling wegens gebroken poot. Ik heb ze zelf NIET gevonden, maar wil ze hier delen zodat ze misschien haar baasje terug vindt. Gelieve contact op te nemen met de vakgroep kleine huisdieren voor meer info!! +32 (0)9 264 77 00
Waar verblijft het katje momenteel? Dierenarts
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com