GK3915 gevonden op 09/07/2019 te Vissenaken Vlaams-Brabant

09 jul GK3915 gevonden op 09/07/2019 te Vissenaken Vlaams-Brabant

Datum gevonden: 09/07/2019
Straat: Vissenakenstraat
Gemeente: Vissenaken
Provincie: Vlaams-Brabant
Geslacht: Kater
Aanvullende kenmerken: Bij de dierenarts chip laten controleren en deze was niet aanwezig. Mijn dierenarts denkt dat het al een oude kater is (hij zat toen in reismandje dus we hebben toen niet echt kunnen kijken). Hij heeft een pastel-groen vlooienbandje aan. is helemaal ros en heeft een klein wit slabje. Vanachter, tussen zijn 2 achterpoten ook een witte plek op zijn buik. Hij is heel vriendelijk en komt als je roept fletsen. Hij gromt zo nu en dan eens (misschien een typisch kenmerk van hem?) het is een hele grote kater.
UPDATE 14/07/2019 : Ik stuur even een update ivm de rosse kater die ik op 09/07/2019 heb gevonden in de Vissenakenstraat in Vissenaken. Ik heb hem bij mijn dierenarts laten testen op FIV en katten-leukemie (ben even de correcte naam kwijt). Hieruit blijkt dat hij helaas FIV positief is, waardoor ik hem (indien de baasjes niet gevonden worden) zelf niet kan houden i.v.m. mijn eigen kat. Ik heb het dierenasiel hier ook al van op de hoogte gebracht. Zij gaan ook zien naar de mogelijkheden voor hem.*
Waar verblijft het katje momenteel? Bij mij binnen
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com