Dolf vermist sinds 01/07/2019 te Welle (Denderleeuw) Oost-Vlaanderen

01 jul Dolf vermist sinds 01/07/2019 te Welle (Denderleeuw) Oost-Vlaanderen

Naam kat: Dolf
Datum vermist: 01/07/2019
Plaats verdwijning: Welleplein
Woonplaats: Welle (Denderleeuw)
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geslacht: Kater
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Geboortedatum Kat: 30/06/2017
Chip: Ja
Aanvullende kenmerken: Dolf is bij het begin van de grote vakantie verdwenen. Sindsdien hebben we hem niet meer gezien. We zijn ongerust en zouden onze lieve kat graag terugzien.Draagt een zwart halsbandje dat reflecteert. Sociale kater. 2 Jaar oud. Groenbruine ogen. Ros met witte vlekken op pootjes, buik en hals/nek. Zo mogelijk meenemen of een foto maken. Alle tips over Dolf zijn altijd welkom. Delen mag zeker.
Mail: vermistekatten.be@gmail.com