GK3743 gevonden op 29/04/2019 te Zottegem Oost-Vlaanderen

11 jun GK3743 gevonden op 29/04/2019 te Zottegem Oost-Vlaanderen

Datum gevonden: 29/04/2019
Straat: Picarrenwijk
Gemeente: Zottegem, deelgemeente Erwetegem-Godveerdegem
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geslacht: Kater
Aanvullende kenmerken: Katertje dat sedert eind april 2019 rondzwerft in de buurt van de Picarrenwijk (Godveerdegem-Erwetegem). Het diertje heeft geen halsbandje aan en is niet gecastreerd. Hij is mager en lijkt pijn te hebben ter hoogte van het achterbeen of de heup bij het stappen.  Aan zijn oogjes heeft hij wat afscheiding. In zijn rechteroor heeft hij een klein scheurtje. Hij is volledig zwart, met soms een bruinachtige schijn en hij heeft hier een daar wat kleine witte haartjes tussen zijn zwarte vacht op zijn rug.  Hij is sociaal met andere katten, maar op zijn hoede voor mensen die hij niet kent. Hij is zeer zachtaardig van karakter. Via deze link op youtube is een filmpje van het katertje zien :  https://youtu.be/EIuXwUekpQA
Waar verblijft het katje momenteel? Buiten
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com