GK3741 gevonden op 01/06/2019 te Wingene West-Vlaanderen

11 jun GK3741 gevonden op 01/06/2019 te Wingene West-Vlaanderen

Datum gevonden: begin juni
Straat: wingene
Gemeente: wingene
Provincie: West-Vlaanderen
Geslacht: Kattin
Aanvullende kenmerken: heeft geen chip, enkel letsel aan de lip door de tanden ,geen geslacht gezien, ik denk kattin, poes zit bij vriendin die haar gevonden heeft, heeft via fb melding gedaan , heeft al veel contact gekregen van rare pipos daarom doe ik de aangifte en kunnen ze ook naar mij bellen. Poes heel bang , zit achter de zetel en onder de tafel , is al beter dan eerste week, toen veel paniek reactie en vluchtgedrag. Hopelijk eigenaar vlug te vinden . Poes heeft duidelijke tekening aan de zijkant van de ogen.
Waar verblijft het katje momenteel? Andere
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com