GK3737 gevonden op 16/05/2019 te Genk Limburg

09 jun GK3737 gevonden op 16/05/2019 te Genk Limburg

Datum gevonden: 16/05/2019
Straat: Maastrichterweg
Gemeente: Genk
Provincie: Limburg
Geslacht: Geen idee
Aanvullende kenmerken: Sinds enkele weken komt er een nieuwe poes bij ons thuis. Klein van bouw, schuw en mankt lichtelijk bij 1 van de voorpoten. Ook bij de staart zit een vernauwing/minder haar, geen wonde. kan een zwerfpoes zijn, al durft ze wel op het terras komen. Als de poes mij ziet, reageert ze ook niet meteen. We hebben zelf katten en die jagen het katje weg. Misschien heeft het beestje een thuis ? Kat is erg hardhorig. Reageert erg slecht op geluid en miauwt hard.
Waar verblijft het katje momenteel? Buiten
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com