GK3680 gevonden op 11/05/2019 te Oostende West-Vlaanderen

12 mei GK3680 gevonden op 11/05/2019 te Oostende West-Vlaanderen

Datum gevonden: 11/05/2019
Straat: Manitobalaan
Gemeente: Oostende
Provincie: West-Vlaanderen
Geslacht: Kattin
Aanvullende kenmerken: Een katje is naar ons gekomen, zit bij de deur te miauwen 😞 We kunnen haar niet binnenlaten, omdat we er geen kattenbak hebben. Ze is driekleurig, heel aardig en lief, groene ogen, ik vermoed dat ze nog jong is. We hebben haar wat water en vis gegeven, ze zit wel binnen, in de ingang van het huis, waar het warm is, dus ze kan er gerust overnachten. Morgen gaan we met de hele familie bespreken of ze bij ons mag blijven, als ze nog niet weggaat zeker.
Waar verblijft het katje momenteel? Buiten
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com