GK3678 gevonden op 09/05/2019 te Deurne Antwerpen

10 mei GK3678 gevonden op 09/05/2019 te Deurne Antwerpen

Datum gevonden: 09/05/2019
Straat: Bisschoppenhoflaan
Gemeente: Deurne
Provincie: Antwerpen
Geslacht: Kattin
Aanvullende kenmerken: Katertje werd aangereden op de Bisschoppenhoflaan ter hoogte van nr. 145 (tussen brug Azijn en Sportpaleis). VOC Brasschaat-Kapellen is hem komen ophalen en zij hebben het katertje na een chipcheck (geen chip helaas…) en een bezoekje aan de dierenarts (klaplong en scheurtje in middenrif, geneest vanzelf) naar het KMDA-asiel op de Vossenschijnstraat 88 in Antwerpen gebracht. Wacht daar op zijn baasje!

*Update 20/05/2019 : Ik was zaterdag in de dag gaan checken hoe de poes het deed in het asiel, maar ze was ’s ochtends overleden. De interne verwondingen bleken veel ernstiger dan de dierenarts initieel had vastgesteld. Bleek ook een kattin te zijn ipv een kater, ook fout vastgesteld door de dierenarts.. Erg voor ’t arme beestje. 

Waar verblijft het katje momenteel? Asiel of opvang
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com