GK3612 gevonden op 10/04/2019 te Genk Limburg

11 apr GK3612 gevonden op 10/04/2019 te Genk Limburg

Datum gevonden: 10/04/2019
Straat: De Hutten
Gemeente: Genk
Provincie: Limburg
Geslacht: Geen idee
Aanvullende kenmerken: Gisteren omstreeks 17u15 ter hoogte van De Hutten 58 (brasserie Hut Moment) 3600 Genk heb ik een kat gevonden. De kat was uitgeput en zeer mager. Ik heb de kat opgenomen en rechtstreeks naar het dierenasiel van Genk gebracht. Deze kat was niet gechipt en was volledig uitgedroogd. Ze hebben de kat direct mee naar achter genomen, vandaar dat ik geen foto’s heb kunnen toevoegen. Het gaat om een oude zwart-witte kat met groen-gele ogen, een opvallend kenmerk is dat de kat nog maar een halve staart had. Later die avond heb ik telefoon gehad van het dierenasiel dat ze de kat nog naar de dierenarts hebben proberen te brengen, maar dat ze onderweg in coma is gevallen en ze dus besloten hebben de kat te laten inslapen. 
Waar verblijft het katje momenteel? asiel
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.comDelen