GK3607 overleden gevonden op 08/04/2019 te Mariakerke Oost-Vlaanderen

08 apr GK3607 overleden gevonden op 08/04/2019 te Mariakerke Oost-Vlaanderen

Datum gevonden: 08/04/2019
Straat: Brugsesteenweg
Gemeente: Mariakerke
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geslacht: Kater
Aanvullende kenmerken: Zwart witte kater van middelbare leeftijd, geschat tussen de 7-15 jaar, van ongeveer 6-6,5 kg. Aangereden deze morgen rond 8u30 en vrijwel direct overleden. Gevonden op de Brugsesteenweg mariakerke. De kat is niet gechipt. De detail foto is van de hals van de kat. De kat is kortharig. De rug is nagenoeg helemaal zwart. Hij heeft een witte verticale vlek op de kop tussen de ogen en 2 witte vlekken links en rechts van de neus. De kin is zwart maar thv de mondhoeken is de vacht aan beide kanten wit. Daarnaast is de borst wit, net als de buik/liesregio. De staart is bijna volledig zwart, muv het uiterste puntje dat wit is. De poten zijn gedeeltelijk zwart met wit; typisch is dat de rechterpoot 1 zwarte teen heeft. 
Waar verblijft het katje momenteel? Dierenarts
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com