Timo uit Genk is na 1,5 jaar terecht !!!

14 mrt Timo uit Genk is na 1,5 jaar terecht !!!

Timo (vermist 06/09/2017) is terug thuis !!! Meteen ermee naar dierenarts geweest; chip gecheckt; het is onze Timo! En hij is daar kerngezond bevonden. Heeft daar ook meteen nieuwe inenting +ontworming +vlooienbandje gekregen. Timo kwam na ongeveer 1,5 jaar vermist nu plots spontaan vanzelf terug opgedoken aan de woonst van mijn ouders waar wij destijds woonden, aan het keukenraam miauwen, alsof het gisteren was dat hij er nog was geweest. -> Hij heeft de afgelopen maanden ondertussen denken wij voeding + onderdak gevonden elders ?! , kan haast niet anders.. -> Zijn wel echt dolblij hiermee, een wonder ! .. -> Maar nu hem plots introduceren bij onze asociale ondertussen geadopteerde (oudere)kattin?…. We proberen het!.. Met tijd en inzet, geduld. 🙂 Ondertussen waren wij ook nog verhuisd, dus nu moet hij ook nog opeens wennen aan een nieuw huis/woonomgeving én aan die andere kat (kattin). .. Hij blijft nu de eerste 6 weken hier binnen… BEDANKT om mee uit te kijken naar Timo! ! ! Dikke merci!!! xxx.