GK3557 gevonden op 24/02/2019 te Gent Oost-Vlaanderen

12 mrt GK3557 gevonden op 24/02/2019 te Gent Oost-Vlaanderen

Datum gevonden: 24/02/2019
Straat: Gebroeders Van Eyckstraat
Gemeente: Gent
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geslacht: Kattin
Aanvullende kenmerken: Het gaat om een jong dier. Een schildpadkat. De buren dachten dat het mijn nieuwe kat was omdat ik nog maar net een kater had opgevangen van iemand die die zou weg doen. De week later zat deze kat in mijn huis. Die twee katten spelen wel, maar er is heel veel jaloezie en veel geroep van het klein vrouwtje. Ze komt vanop straat, dus ik weet niet hoe oud ze is maar blijkbaar nog niet gesteriliseerd met blijkbaar heel veel verlatingsangst. Ik weet niet of ik ze wil houden en of ik die kost wil aangaan om haar te steriliseren want dat is echt wel nodig.
Waar verblijft het katje momenteel? Bij mij binnen
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ik ga nog
Mail: vermistekatten.be@gmail.com