GK3555 gevonden op 23/02/2019 te Deurne Antwerpen

10 mrt GK3555 gevonden op 23/02/2019 te Deurne Antwerpen

Datum gevonden: 23/02:2019
Straat: Van Lissumstraat
Gemeente: Deurne
Provincie: Antwerpen
Geslacht: Geen idee
Aanvullende kenmerken: Deze mooi kat is al een paar weken aan het rondhangen bij ons in straat. Hij kruipt ook regelmatig in de kelder van onze buren maar wij denken dat hij / zij een thuis heeft. De kat is goed verzorgd maar is schuw en laat zich niet pakken daarom kunnen wij niet zien of het een kattin of kater is een ook als het gechipt is. Locatie waar hij rond loopt is: Van Lissumstraat / Thibautstraat in Deurne. Als de kat van uw is laat mij het aub weten, anders moeten we hem naar het Blauwe Kruis brengen voor eventueel adoptie. Graag delen aub!
Waar verblijft het katje momenteel? Andere
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? nee
Mail: vermistekatten.be@gmail.com