GK3549 gevonden op 02/03/2019 te Vrasene Oost-Vlaanderen

04 mrt GK3549 gevonden op 02/03/2019 te Vrasene Oost-Vlaanderen

Datum gevonden: 02/03/2019
Straat: mosselbank 
Gemeente: 9120 – Vrasene
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geslacht: kater
Aanvullende kenmerken: zwarte kat met 4 witte pootjes en wit onder de kin zeer lieve kat waarschijnlijk al lang op de dool was uitgehongerd heeft eten gekregen en een slaapplaats (voorlopig) we kunnen de kat niet houden daar we er zelf 2 hebben. We zijn met het katje eerst naar de dierenarts geweest voor vaccinatie tegen katteziekte en daarna hebben we het naar het
dierencentrum Waasland te Haasdonk gedaan. De dierenarts zegde dat het een jong katertje was niet gechipt of gecastreerd en in het dierenasiel zegde ze dat er veel kans is dat hij binnen 2 a 3 weken wel een thuis zal vinden het is een lief katje en rustig 
Waar verblijft het katje momenteel? Asiel
Ben je er mee naar de dierenarts geweest? ja
Mail: vermistekatten.be@gmail.com