Cleo uit Borgerhout is terecht !

16 mrt Cleo uit Borgerhout is terecht !


 Cleo (vermist 11/03/2019) is terug !!!! Ze is in goede conditie en zat na een half uur alweer te miauwen om buiten te mogen. Ben in de hoge weg zo net nog eens die kerk binnengegaan. Nu waren er geen mensen en werd er niet gerepeteerd (wat woensdag wel het geval was) Na een tijd hoorde ik haar miauwen vanuit de kelder !!!!!!!!! Vorige maandag met die storm was er dus achter ons een koepel opengewaaid en dus zal ze waarschijnlijk hierdoor naar beneden gesprongen zijn. Zo diep !!. Maar het is dus wel door mijn stem te horen dat ze gereageerd heeft. Het is dus echt heel belangrijk om zelf overal binnen te mogen en te roepen !!!! Dank jullie allemaal voor jullie tips , bezorgdheid en medeleven. Ik kan dus zeggen : de aanhouder wint !!!!!